Geile amateur lieveliesje (24)

Acties

Informatie

lieveliesje (24)

Bericht van lieveliesje

Ik ben liesje, 24 jaar. Ik hou van wat spanning in men leven. Ik kleur men haar dan ook in gekke kleuren dat houdt het wat onvoorspelbaar. Ik hou enorm van lachen en vind mezelf dan ook behoorlijk grappig.

Informatie over lieveliesje

Naam: lieveliesje
Leeftijd: 24
Woonplaats: Leuven
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Alles wat met Chocolade te maken heeft en drink graag Duvel. Mijn hobbie(s): Painting, drawing, singing. Mijn favoriete muziek is Jazz. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Mannen met een goed gevoel voor humor.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn Mijn bed.. Bij mannen val ik op hun Borstkas. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik ben een enorme deugeniet, met een giga gevoel voor humor. Ik vind mezelf best grappig. Het is je . Mijn Sterrenbeeld is waterman. Mooi aan mezelf: My eyes and lips. Mijn levensdoel is: Gelukkig worden. Mijn levensmotto is: Geloof in jezelf!. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Mannen met een lelijk ondergoed. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou